Telecom – IT – Audiovisueel

KTG Telecom B.V.

Zekeringstraat 34A

1014 BS  Amsterdam

tel. 088-0067777

info@ktgtelecom.nl

Wij zijn actief in de volgende werkvelden:

  • Connectiviteit voor bedrijven en instellingen: hoogwaardige internet en IP-VPN diensten met slimme designs die oplossing bieden bij allerlei uitval scenario’s die we samen met u doornemen. Dit betekent meer redundantie opdat de continuïteit van uw processen optimaal gewaarborgd is. Tier One access, provider-grade oplossingen zonder afhankelijkheid van uw firewall beheerder. Proactieve monitoring, professionele ondersteuning bij incidenten, duidelijke afspraken, vermijding van niet zinvolle elementen. Wij doen oplevertests altijd zelf. Documentatie krijgt de juiste aandacht.
  • Telefonie en contact-center cloud-oplossingen (ook Calling in Microsoft Teams), integraties met bedrijfsapplicaties.
  • Levering en uitgebreide ondersteuning van mobiele data en spraak diensten van Vodafone en KPN EEN. U heeft bij ons één aanspreekpunt die uw situatie kent. Levering van A-merken mobiele hardware en accessoires.
  • Op plekken waar onvoldoende ontvangst of capaciteit van het mobiele netwerk is, verbeteren we dit door middel van gekeurmerkte indoor 4G/5G dekkingsoplossingen o.b.v. Small Cells en DAS systemen, volledig beheerd, ontsloten via glasvezel naar de mobiele netwerk operator(s). Inclusief seamless handover naar het macro-netwerk van uw mobiele operator.
  • Vergader- en presentatie oplossingen die als één geheel functioneren. Ontworpen en opgebouwd in eigen beheer naar uw behoeften. Hoog niveau van afwerking. Kennis en kunde aanwezig op het gebied van bouwtechniek. Ervaring in samenwerking met projectinrichters en e-installateurs om tot de mooiste resultaten te komen. De nieuwste inzichten en toepassingsmogelijkheden in een zich snel ontwikkelende markt, extra gevoed dankzij de inbreng van enkele van onze internationale klanten.
  • Het geheel aan IT faciliteiten waaronder inbegrepen alle eindgebruikers-hardware die nodig is t.b.v. de werkplek en dat tot in detail uitgedacht, zodanig dat het hoogwaardig, zeer verzorgd en betrouwbaar is. Oplossingen zijn of worden vooraf getest of zij aan alle verwachtingen voldoen. KTG Telecom adviseert en levert alle benodigde IT apparatuur van A-merken. We werken ook graag samen met uw interne of externe IT dienstverlener voor afstemming en een soepele support overdracht.